Navigation

Crypto: wederom instroom digitale activa - positief signaal

In de afgelopen week zagen digitale activa-beleggings-producten een instroom van in totaal $176 miljoen wat een voortzetting is van opeenvolgende wekelijkse instromen die nu al 8 weken aanhouden.

Dit schrijft Coinshares in haar wekelijkse rapport. De data is al weken bullish en ook de afgelopen week is de positieve trend aangehouden, wat zich kan vertalen in een positief signaal voor #crypto.

Bitcoin blijft de markt domineren met een instroom van $155 miljoen in de afgelopen 8 weken, wat overeenkomt met 3,4% van het totale beheerd vermogen.

Opvallend is dat de aandelen van exchange-traded products (ETP's) in de totale cryptovolumes stijgen met een gemiddelde van 11%, vergeleken met het lange termijn gemiddelde van 3,4% en ruim boven de gemiddelden die werden gezien in de bullmarkt van 2020/2021.

Regionaal gezien zetten Canada, Duitsland en Zwitserland hun instroom voort, terwijl de VS uitstroom van op futures gebaseerde producten zagen. Naast Bitcoin zagen ook altcoins zoals Solana, Ethereum en Avalanche instromen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.