Navigation

Crypto: digitale assets - lichte uitstroom vorige week - CoinShares

Digitale activa zagen vorige week een lichte uitstroom van 21 miljoen dollar, maar dit cijfer verhult het feit dat er zeer hoge handelsvolumes waren van in totaal 11,8 miljard dollar. Dit schrijft CoinShares.

Nieuw uitgegeven ETF's hebben sinds de lancering in totaal 4,13 miljard dollar aan instroom gezien, terwijl de oudere, duurdere aanbieders uitstroom hebben ervaren.

Aandelen gerelateerd aan blockchain zagen opnieuw een grote instroom, met een totaal van 156 miljoen dollar, wat het totaal voor de afgelopen 9 weken op 767 miljoen dollar brengt.

Bitcoin zelf had een lichte uitstroom van 25 miljoen dollar, maar het handelsvolume van ETP's was aanzienlijk met 11,8 miljard dollar aan transacties, wat 63% van alle Bitcoin-volumes op betrouwbare beurzen vertegenwoordigt. Dit geeft aan dat de activiteit in exchange-traded products (ETP's) momenteel de algehele handelsactiviteit domineert.

Beleggers in de Verenigde Staten hebben 263 miljoen dollar aan instroom gezien, terwijl Canada en Europa samen 297 miljoen dollar aan uitstroom hebben ervaren. Dit suggereert dat er enige verschuiving van activa naar de VS is geweest, waar de kosten momenteel concurrerender zijn.

Ook hebben beleggers recente prijszwakte gezien als een kans om toe te kopen in kortlopende Bitcoin-beleggingsproducten, wat heeft geleid tot een instroom van 13 miljoen dollar.

Alternatieve munten, zoals Ethereum en Solana, hadden te maken met uitstroom, respectievelijk 14 miljoen dollar en 8,5 miljoen dollar.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.