Navigation

Crypto: juist opletten in neerwaartse tijden - kans verzwaringen - visie

Crypto: juist opletten in neerwaartse tijden - kans verzwaringen - visie

Het meest nauwkeurige model voor Bitcoin-prijzen en altcoins omvat periodes van zijwaartse of neerwaartse trends, gevolgd door plotselinge, significante sprongen binnen enkele dagen, waarna de koers weer zijwaarts of neerwaarts gaat.

Kans verzwaren wordt groter

Ook nu is dit gedrag zichtbaar. Het is mogelijk dat dit zijwaartse patroon nog wel even aanhoudt. Maar het betekent ook dat als er wel een dip naar beneden komt, dit misschien wel een hele mooie kans gaat bieden.

Ook dan als er wordt gekocht kan het nog tijden duren voordat de upmove komt: want die komt dus vaak onverwacht. Dat is de reden dat wij het niet uitsluiten dat we weer gaan overwegen om te verzwaren in een paar munten en rustig te wachten.

Uiteraard, als we dat doen, dan melden we dat. Of dat al deze week is, laten we afhangen juist van hoe de markten zich de komende dagen manoeuvreren. Maar het moment om iets groter in te zetten is wel aan het naderen.

Aangezien het vrijwel onmogelijk is om patronen te identificeren tijdens de zijwaartse fase, kan dit resulteren in het missen van de paar dagen per jaar waarop Bitcoin en altcoins aanzienlijke stijgingen doormaken. Dat is de reden waarom wij overwegen om bij iets meer zwakte groter in Bitcoin en mogelijk een aantal altcoins te gaan.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.