Navigation

Herhaling: Crypto: Chainlink - eerder integratie CCTP van Circle

Eerder kondigde Chainlink $LINK aan dat het is geïntegreerd met Circle's Cross-Chain Transfer Protocol (CCTP) met zijn eigen CCIP Cross Chain System. Het doel is de USDC-stablecoin veilig over verschillende blockchains te verplaatsen.

Deze integratie opent nieuwe mogelijkheden voor het gebruik van stablecoins in betalingen en decentralized finance (DeFi). Het kan omschreven worden als een major use case.

Hoewel Chainlink wordt beschouwd als één van de beste protocollen, is de tokenomics niet per se gericht op beleggers, maar eerder op het goed laten functioneren van het systeem.

Dit kan mogelijk leiden tot beperkte opwaartse potentie voor de munt. Het is belangrijk op te merken dat het protocol wel meer bezig is met de waarde van de munt. Tegelijkertijd zou de aanhoudende groei van het gebruik mogelijk juist kansen kunnen bieden.

In ieder geval merken we momenteel wel een sterk momentum op. We denken ook dat eventuele koersdips kansen kunnen bieden, zonder te denken dat de munt enorme stijgingen zal vertonen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.