Navigation

Crypto: momenteel in herstel - beeld blijft troebel voor nu

Crypto: momenteel in herstel - beeld blijft troebel voor nu

De cryptomarkt heeft zich hersteld tijdens de late Aziatische handel en zeer vroege Europese handel, maar blijft toch in een zijwaarts patroon bewegen, zoals de laatste dagen zichtbaar is geweest.

Op dit moment zien we een uitstroom uit Bitcoin ETF's, wat kan duiden op een consolidatie waarbij Bitcoin een hogere bodem probeert te vormen, wat op lange termijn gunstig kan zijn.

Volgens SoSoValue bedroeg op 22 maart de totale netto-uitstroom van Bitcoin spot Exchange-Traded Funds (ETF's) $93,85 miljoen, wat een voortzetting was van een vierdaagse netto-uitstroom.

Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) had een netto-uitstroom van $358 miljoen op één dag, waardoor de totale historische netto-uitstroom van GBTC nu op $13,63 miljard komt.

De Bitcoin spot ETF met de hoogste netto-instroom op één dag gisteren was de BlackRock ETF IBIT, met een netto-instroom van $233 miljoen op één dag, waardoor de totale historische netto-instroom van IBIT op $13,32 miljard komt.

Volgens Arkham maakte Grayscale op 21 maart 3,190 Bitcoin over naar het adres van Coinbase Prime Deposit, met een waarde van ongeveer US$ 216 miljoen.

Bij de altcoins is het beeld troebel en onduidelijk. Ze lijken op te lopen om vervolgens weer te dalen, en we sluiten niet uit dat de meeste altcoins nog iets verder kunnen terugvallen. Hoewel de markt als onvoorspelbaar wordt gezien, beschouwen we deze terugval voor nu niet als het begin van een nieuwe crash.

We blijven nog steeds kansen zien op een nieuwe melt-up als de markten klaar zijn met de huidige zijwaartse tot neerwaartse volatiliteit. Tegelijkertijd kunnen we een nieuwe crash daarna niet uitsluiten gezien het gebrek aan toegevoegde waarde bij de meeste altcoins. Op dit moment blijft het beeld dus onduidelijk.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.