Navigation

Bitcoin lager: Binance zou de munt verkopen om BNB-token te supporten

Bitcoin $BTC staat wederom lager. Dit kan te maken hebben met het feit dat Binance bezig zou zijn, of mogelijk nog steeds bezig is, met het verkopen van Bitcoin om haar eigen BNB-token $BNB te ondersteunen. Wat betreft BNB zien we weinig toekomst.


En voor Bitcoin geldt dat het een buitencategorie is. Dit is nu waarschijnlijk ook het nadeel en niet zozeer dat de munt negatiever wordt beoordeeld. Bitcoin wordt door zijn status gebruikt als onderpand of andere vorm van garantie.


Dit zorgt ervoor dat er momenten zijn dat partijen, zoals in dit geval waarschijnlijk Binance voorraad, aan het verkopen is. En dit leidt tot neerwaartse druk als kopers minder happig zijn vanwege een flauwe markt om dit aanbod op te vangen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.