Navigation

Coinbase: stopt met aantal munten - trend is negatief

Coinbase $COIN zal de handel stopzetten voor verschillende tokens, waaronder BarnBridge (BOND), DerivaDAO (DDX), Jupiter (JUP), Multichain (MULTI), Ooki (OOKI) en Voyager (VGX).


Dit met ingang van 6 september, zo werd op woensdag bekend gemaakt en is gebaseerd op recente beoordelingen, aldus Coinbase.


Op zich is dit een goede zet van Coinbase, omdat deze cryptocurrencies uiteindelijk toch waarschijnlijk naar nul gaan en het is ook nog eens slecht voor het imago om dit soort munten genoteerd te hebben. Waarschijnlijk gaan er nog veel meer munten komen waarop wordt gestopt door Coinbase. En dit is precies wat we eerder bedoelden.


De omzet uit de handel van crypto komt steeds meer onder druk te staan en dit gaat ten koste van het resultaat dat overigens negatief is. Een eventuele rol bij de spot Bitcoin ETF's zal dit niet kunnen goedmaken.


Wij blijven dan ook bij de mening dat de koers misschien nog een herstelbeweging kan maken als de Bitcoin ETF's worden goedgekeurd, maar daarna weer gaat dalen. De trend van het aandeel is neerwaarts. Elke rally zien we als een verkoopmoment.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.