Navigation

Ethereum: zwak - kans op veel verdere daling

Ethereum is de laatste tijd zwak. Het probleem is dat er op Ethereum (via Layer-2 protocollen) zoveel processen draaien die waardeloos zijn en die waarschijnlijk uiteindelijk ten onder gaan, wat negatief is voor Ethereum.

Op de lange termijn zal Ethereum nog wel kans maken, omdat het openstaat voor samenwerkingen met overheden. Daardoor wordt het uiteindelijk ook minder decentraal.

Dat gezegd hebbende sluiten we zoals eerder aangegeven een daling naar ongeveer 700 dollar niet uit. Wanneer dat zal gebeuren is niet te zeggen, maar de inschatting is dat ergens in de komende kwartalen zou kunnen gebeuren. Rond dit niveau werd eerder bij een grote crash enige steun gevonden.

Ook de Layer-2 protocollen op Ethereum maken kans om eerst nog veel verder te dalen.

Dit als de markt zich realiseert dat de MiCa wet eind volgend jaar van kracht word in Europa en de Amerikanen af willen van de meeste crypto's. Ook is het mogelijk als er een spot Bitcoin ETF wordt goedgekeurd er geld uit Ethereum hier naartoe zal stromen wat negatief is voor de munt.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.