Navigation

Crypto: onderuit in Amerika - enig herstel in Azië

Crypto: onderuit in Amerika - enig herstel in Azië

De cryptomarkt, onder aanvoering van Bitcoin, heeft gisteren een forse daling doorgemaakt. De totale cryptomarkt, gemeten aan de marktkapitalisatie exclusief stablecoins, noteert momenteel rond de 2,21 biljoen dollar.

Volgens sommigen werd de daling veroorzaakt doordat de markt onzekerder is geworden over de toekomst van crypto als geheel. Anderen wezen op technische factoren, terwijl weer anderen een bepaalde correlatie met het aandeel NVIDIA noemden, dat ook onder druk stond.

Wat de reden ook is, het is duidelijk dat crypto de laatste tijd moeite heeft om uit te breken naar boven. Dit heeft volgens ons geleid tot een technische neerwaartse reactie.

In de grafiek is te zien dat de cryptomarkt als geheel het niet is gelukt om door een belangrijke weerstand te breken die teruggaat tot mei 2021. Momenteel staat de totale cryptomarkt nu rond een steunpunt. Of deze stand zal houden, moet nog blijken. In ieder geval blijven we bij de visie dat zolang Bitcoin niet naar boven uitbreekt, de kans op verdere koersdalingen nog steeds aanwezig is.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.