Navigation

Crypto: The Sandbox: ziet grote kansen in India - media - reeds op up

Onlangs is bij Coindesk is een bullish artikel verschenen over The Sandbox en haar expansie in India. Recent zijn we The Sandbox $SAND gaan kopen na een lange tijd vrijwel geheel afwezig te zijn geweest uit de crypt0-markt.

Het artikel draagt bij aan het ontwaken van deze toonaangevende en innovatieve game- en metaverse-speler in crypto. Hoewel we niet weten of de koers meteen, of uberhaupt, in een melt-up gaat belanden zijn we iets optimistischer over een revival van de metaverse. Dit ook vanwege de groene grassprieten dat er hernieuwde interesse komt in de NFT-markt.

We hebben geen koersdoel voor de SAND-token aangezien we niet weten waar het schip naartoe vaart. We zijn niet van plan om dit soort holdings voor lange tijd aan te houden. Als er een upsqueeze komt en daarna, wat ook te verwachten is, weer een patroon van een aankomende correctie zijn we weg. Nu zijn we echter bullish gestemd over de SAND-token.

Tokenomics van de SAND-token

De huidige circulerende hoeveelheid van het SAND-token bedraagt ongeveer 2,12 miljard, wat overeenkomt met ongeveer 70,6% van de totale maximale voorraad van 3 miljard SAND-tokens. Het vestingsschema voor SAND eindigt in februari 2025, waarbij de laatste van de 3 miljard tokens op dat moment worden vrijgegeven.

Dit houdt in dat er tot die tijd token-inflatie zal zijn, wat tot neerwaartse druk kan leiden op het moment van vrijgave. Echter, het grootste deel van de tokens is al vrijgegeven en als er een heropleving komt van dit platform zal de markt het aanbod gemakkelijk opvangen.

Toch blijft het ook een negatieve factor totdat alle 3 miljard tokens daadwerkelijk zijn vrijgegeven. Daarna moeten we rekening houden met de kans dat grotere investeerders die veel tokens hebben verkregen kunnen besluiten te verkopen wat ook tot tijdelijke druk kan leiden.

Terug naar het artikel over India

The Sandbox zet zich in om India binnen de komende twee jaar tot zijn grootste markt te maken, nadat het eerder dit jaar het land betrad via een joint venture met een lokale partner.

Dit was een primeur voor het metaverse gaming- en durfkapitaalbedrijf Animoca Brands dat achter The Sandbox zit. De joint venture, aangekondigd in februari dit jaar, bracht Brinc, een wereldwijde durfkapitaalversneller, en The Sandbox samen, wat leidde tot de oprichting van BharatBox.

Dit is een culturele metaverse-hub speciaal voor India, met elementen van Bollywood en de beroemde Hindi-filmindustrie van het land.

De Indiase entiteit van The Sandbox streeft ernaar India tot zijn grootste markt te maken. Dit ondanks regelgevingsuitdagingen in de Indiase crypto-industrie, waaronder strenge belastingen die in 2022 zijn opgelegd.

BharatBox heeft de afgelopen zes maanden succesvolle partnerschappen gesloten met 25 Indiase entiteiten, waaronder media-entertainment-bedrijven zoals Eros Entertainment, Hungama en Shemaroo.

De cruciale samenwerking waar BharatBox in gelooft, en die India tot de grootste markt van The Sandbox moet maken, is die met CoinDCX, een vooraanstaande Indiase exchange.

Deze strategische samenwerking, samen met de samenwerking met de Web 3.0 wallet Okto, zal naar verwachting miljoenen gamers aantrekken via hun Okto-community.

Met een wereldwijd gebruikersbestand van vijf miljoen wallets streeft The Sandbox ernaar om binnen 24 maanden drie tot vier miljoen gebruikers aan boord te brengen, waarmee India zijn positie als grootste markt consolideert.

De partnerschappen die BharatBox heeft gesloten, omvatten contract- en LAND-overeenkomsten, waardoor het bedrijf zijn verworven LAND NFTs kan gebruiken in de open metaverse om gamified ervaringen te creëren die zijn gewijd aan India.

Deze initiatieven omvatten onder andere het brengen van het Mahabharat van India naar de Metaverse. Daarnaast werkt BharatBox actief aan het introduceren van een bredere portfolio van Animoca Brands in India, waarbij verschillende Web 3.0-oplossingen worden geboden, zoals ticketing en blockchain gaming.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.