Navigation

Crypto: recap van TreeCap - portfolio manager Kriek - de Trump-trade - TON en meer

Crypto: recap van TreeCap - portfolio manager Kriek - de Trump-trade - TON en meer

Een goede week voor Crypto, ondanks de mogelijke verkoopdruk van de Mt. Gox distributies, werd vooral toegeschreven aan Powell op de Jackson Hole conferentie en JFK die zijn campagne staakte en Trump gaat steunen. Beide ontwikkelingen vonden op de vrijdag plaats en dat zag je terug in de koersen.

Kriek vind de “Trump-trade” behoorlijk voorbarig en is meer van het eerst zien dan geloven principe. In een verkiezingsjaar wordt van alles geroepen zo stelt hij.

Altcoins lieten een teken van leven zien en voor een aantal schetst hij een goede risico-rendement verhouding.

Dat gold niet voor TON (gelinkt aan Telegram) toen op zaterdagavond bekend werd gemaakt dat de CEO van Telegram was gearresteerd: https://cryptobriefing.com/pavel-durov-arrest-ton-drop/

Dit was de exact de reden voor TreeCap om niet in TON te investeren ondanks de populariteit en de goede technische specificaties van het protocol.

Ze zijn al eerder aangepakt door de autoriteiten, en zowel compliance als voorbereid zijn op (toekomstige) wet- en regelgeving, zijn voor TreecCap belangrijke afwegingen in het samenstellen van de portfolio. Vandaar dat TreeCap ook alles wat met Justin Sun te maken heeft links laten liggen zo besluit hij.

Positief nieuws was er vanuit de elektronica gigant Sony die zich gaat bezig houden met blockchain technologie.

Meer informatie is te vinden in zijn nieuwsbrief op substack of via LinkedIn.

Bio van Mathijs

Al meer dan 25 jaar actief op de financiële markten bij onder meer Fortis Bank en IMC als proprietary  trader in diverse long-short en arbitrage strategieën. Sinds 2017 bezig met fundamentele analyses en investeringen in crypto en blockchain wat heeft geresulteerd tot een Blockchain Strategie binnen het TreeCap beleggingsfonds.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.