Navigation

MicroStrategy: koopt weer Bitcoin nog altijd wachten op rally van de munt - hefboom

MicroStrategy: koopt weer Bitcoin  nog altijd wachten op rally van de munt - hefboom

MicroStrategy $MSTR heeft tussen 1 augustus en 24 september 5.445 BTC gekocht. Michael Saylor, mede-oprichter en uitvoerend voorzitter van MicroStrategy, kondigde dit aan op Twitter. De munten werden gekocht voor

Het aandeel MicroStrategy wordt beschouwd als een proxy voor Bitcoin. De kans dat het aandeel bij een Bitcoin-rally stijgt is aannemelijk. Dat is de reden waarom we eerder MicroStrategy kochten. Het aandeel beweegt nu rond onze stop. Als de koers geen herstel vertoont in de komende 24 uur gaan we eerst neutraal.

En op het moment dat er een nieuw signaal is van een rally in Bitcoin (wat overigens gelijkstaat aan gokken om dat te voorspellen), gaan we weer op een stijging zitten.


Op 24 september had MicroStrategy samen met zijn dochterondernemingen in totaal ongeveer 158.245 BTC in bezit, die werden verworven tegen een gemiddelde aankoopprijs van ongeveer $29.582 per munt, inclusief kosten en uitgaven, meldt het rapport. De totale aankoopprijs voor MicroStrategy's totale Bitcoin-voorraad bedraagt $4,68 miljard.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.