Navigation

Crypto: twee mijlpalen voor Dusk op weg naar mainnet - kanshebber - visie

Dusk $DUSK heeft vandaag de eerste twee mijlpalen op weg naar het mainnet aangekondigd. De Citadel SDK en Rusk VM 2.0 zijn beide opgeleverd.

Dit is voor ons wéér reden om de DUSK-token te kopen. Ons inziens wordt dit project onderschat, zeker omdat het kan gaan profiteren van de Europese MuCa-wet. We hebben hier al vaker over geschreven en ook over de kans dat dit van origine Nederlands crypto-project juist tot de winnaars kan gaan behoren.

De Rusk VM 2.0 maakt Dusk de enige ZK-vriendelijke Layer-1 die in staat is om vertrouwelijke slimme contracten te ondersteunen, terwijl Citadel de eerste gedecentraliseerde en particuliere identiteitstool is die in staat is om KYC uit te voeren op een manier die zowel conform als privé is.

Rusk VM 2.0

Rusk VM 2.0 is de eerste virtuele machine die native privacybehoudende slimme contracten kan ondersteunen, terwijl het ook ultra-lichtgewicht clients toestaat met de directe, trustless synchronisatie van nodes en portefeuilles.

Het lost veel problemen op waarmee andere blockchains worden geconfronteerd en is het fundament van de bredere missie van Dusk.

Het beheert de opslag oneindig veel beter dan concurrenten en klanten kunnen bijna direct synchroniseren door slechts één blok te downloaden, in plaats van een lange tijd nodig te hebben om de hele blockchain te downloaden.

Het is ook nog eens tot 500% sneller dan zijn voorganger (Rusk VM 1.0) en schaalt oneindig.

Citadel SDK

De Citadel SDK is een decentrale, privacyvriendelijke licentietool, speciaal ontworpen voor know-your-customer (KYC) en anti-money-laundering (AML) behoeften.

Voor on-chain, decentrale financiën is een on-chain, decentraal identiteitsinstrument nodig, en dat instrument is Citadel.

Citadel is efficiënter dan huidige identiteitsoplossingen, is speciaal gebouwd om privacyvriendelijk te zijn en in decentrale systemen te passen, en opent de weg voor de acceptatie van DLT in het bedrijfsleven.

Citadel maakt van Dusk de eerste Layer-1 met een kant-en-klaar identiteitsprotocol en het is ZK-gebaseerd en privacybehoudend.

Het stelt iedereen, of het nu een instelling, een DEX of een abonnementsservice is, in staat om toegang tot diensten te bieden (of te weigeren) zonder de details van de gebruiker te onthullen.

Het vergemakkelijkt de onboarding van gereguleerde financiën door instellingen in staat te stellen hun controles uit te voeren, terwijl de gegevens van een gebruiker privé blijven en compatibel zijn met blockchain.

Het is een grote verbetering ten opzichte van het huidige systeem, omdat het efficiënter is en tijd en middelen bespaart.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.