Navigation

Update crypto: voorstel regelgeving VS negatief voor Ethereum - kans crash

De grootste Layer-1 is Ethereum $ETH met een huidige Total Value Locked (TVL) van een ongeveer 47,8 miljard dollar volgens DefilLama. Dit is het leeuwendeel van de totale TVL die dus op ongeveer 69,5 miljard dollar staat.

Hoewel Ethereum, zoals we vaak geschreven hebben, kanshebber is om te overleven doordat het open staat om samen te werken met overheden, is een eventuele invoering van deze nieuwe regelgeving duidelijk negatief voor de ontwikkeling van de TVL op Ethereum en zodoende ook voor de koers van de munt.

de VS wil cryptobemiddelaars (uitwisseling) qua rapportageverplichtingen gelijk stellen aan (gecentraliseerde) brokers. (Zie ook andere berichten.)

Kans op daling naar 700 dollar

Eerder hebben we geschreven dat de koers van Ethereum ergens in de komende kwartalen zou kunnen dalen tot de 700 dollar. Daar ligt namelijk een niveau waar de koers eerder naartoe daalde en wel werd opgevangen.

Met andere woorden: we houden er rekening mee dat de ETH-token op een gegeven moment gaat crashen naar 700 dollar. Of dat niveau exact wordt gehaald is niet te zeggen, maar is wel een uitgangspunt voor ons.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.