Navigation

Update crypto: DeFi protocolen in dalende trend - Uniswap

Zoals in een vorige bericht gemeld kan de Verenigde Staten (VS) volgens een belastingvoorstel ingediend op vrijdag cryptobemiddelaars aan dezelfde rapportageverplichtingen als andere (gecentraliseerde) brokers onderwerpen. Dit is negatief voor de zogenaamde gedecentraliseerde uitwisselings-protcollen en hun munten.

DeFi crypto al langer aan het dalen

Al langer zitten de munten in deze sector in een dalende trend. We hebben deze munten ook links laten liggen om verschillende redenen. Niet alleen vanwege de onzekerheid op de cryptomarkt, maar doordat verschillende gedecentraliseerde crypto exchanges een slechte tokenomics hebben of scams zijn.

Uniswap

Wel hebben we Uniswap $UNI enige tijd gezien als kanshebber om een comeback te maken. Behalve het actief volgen zijn we niet verleid om deze munt te kopen. Nu met het voorstel voor nieuwe regelgeving is er helemaal geen reden meer om te investeren in Uniswap of deze sector.

Uniswap en Stacey Cunningham

Om juist te lobbyen voor gunstige regelgeving werd in juni vorig jaar Stacey Cunningham, voormalig president en huidig bestuurslid van de New York Stock Exchange, adviseur bij Uniswap Labs. Zij kent de wegen in Washington. Maar dit heeft niet geholpen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.