Navigation

Crypto & AI: een brief van Vitalik Buterin

Crypto en AI, twee belangrijke technologietrends van het afgelopen decennium, vertonen veelbelovende synergiën. Zo schrijft Vitalik Buterin, de oprichter van Ethereum. Hij is optimistischer dan voorheen maar ziet ook valkuilen.

Dankzij moderne LLMs en geavanceerde crypto-oplossingen ontstaan nieuwe toepassingen. De interacties tussen beide worden ingedeeld in vier categorieën. AI als speler, interface, regels en doel in blockchain-ecosystemen.

The promise and challenges of crypto + AI applications

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.