Navigation

Crypto: Harris overweegt anti kandidaat als vice-president - media - mesjogge

Democratische presidentskandidaat Harris overweegt volgens Axios om de senator van Michigan, Gary Peters, als running mate te kiezen. Dit nieuws komt naar voren terwijl de voorbereidingen voor de verkiezingscampagne in volle gang zijn. Harris lijkt hiermee een strategische keuze te maken door een ervaren senator uit een belangrijke swingstaat aan haar zijde te willen hebben.

Hoewel hij als anti-crypto wordt gezien, zijn wij van menig dat zijn standpunten eigenlijk heel normaal zijn, maar dit 'gezeur' van bepaalde crypto mensen is helaas nog altijd gaande. Uiteindelijk zijn ze onzinnig bezig. De neiging om te denken dat crypto kan slagen zonder regulering is onzinnig.

Gary Peters heeft in 2023 de Digital Asset Money Laundering Act mede gesponsord. Dit is een wetgeving die gericht is op het reguleren van digitale activa en het bestrijden van witwassen via deze nieuwe technologieën.

De overweging van Harris om Peters als running mate te kiezen, brengt dus zowel politieke voordelen als uitdagingen met zich mee. Het benadrukt de complexiteit van de huidige politieke landschap, waarin kwesties zoals digitale valuta steeds belangrijker worden. Nog altijd is er een groep 'idioten' die alles zonder regulering wil doen. Dan vraag je er juist om dat crypto niet gaat slagen: die zijn dus mesjogge.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.