Navigation

Coinbase: moest met alles stoppen behalve Bitcoin - bullish voor BTC

Coinbase $COIN [verkoop met kans op rallies] kreeg van de SEC het verzoek om te stoppen met de handel in alle cryptocurrencies behalve Bitcoin voordat de SEC het cryptoplatform in juni aanklaagde. Dit schrijft de pers.

Visie: positief voor Bitcoin -spot Bitcoin ETF's - MSTR

De artikelen in de pers wijzen uit dat op het gebied van altcoins de strijd nog niet is gestreden. Maar misschien wel belangrijker, het geeft aan dat de SEC geen enkel probleem heeft met Bitcoin.

Dit is een duidelijk bullish signaal, omdat het de kans nog groter maakt dat de spot Bitcoin ETF's worden goedgekeurd. Bitcoin doet momenteel weinig, maar dat komt vooral door de lage marktactiviteit.

Wij zitten via een proxy long in Bitcoin, namelijk via het kopen van het aandeel MicroStrategy (MSTR) dat later deze week ook de cijfers vrijgeeft.

Enige achtergrond

De SEC beschuldigde Coinbase van illegaal opereren omdat het zich niet had geregistreerd als beurs en omdat het handelde in niet-geregistreerde effecten, waaronder Solana, Cardano en Polygon.

Coinbase besloot naar de rechter te stappen om te zien wat de uitspraak zou zijn, omdat delisting van andere assets dan bitcoin het einde van de cryptobranche in de VS zou betekenen.

SEC-voorzitter Gary Gensler wil meer grip krijgen op de crypto-industrie, terwijl crypto-bedrijven vinden dat de regels van de SEC onduidelijk zijn en dat de instantie te ver gaat met regulatie.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.