Navigation

Crypto.com- vergunning in Nederland - dalende trend CRO-token

Crypto.com [Cronos] $CRO is nu geregistreerd bij DNB en voegt zich bij 35 andere cryptobeurzen in Nederland. Nederlandse gebruikers kunnen nu legaal gebruikmaken van de diensten van Crypto.com voor het verhandelen van crypto.

[Het stelt hen in staat om crypto wallets aan klanten te leveren en fiat-valuta te verwerken op crypto exchanges. De koers van de munt doet er weinig mee. Er is volgens ons ook geen reden om dat te doen met deze munt.

De goedkeuring van DNB is een opsteker, maar we vragen ons af wat er zal gebeuren als de MiCA EU wetgeving tegen het einde van 2024 is ingevoerd. Dan kunnen alle vergunningen weer opnieuw onder de loep worden genomen.

CRO zal dan waarschijnlijk zijn vergunning kunnen behouden (bij de huidige informatie), maar het is duidelijk dat gezien de huidige zwakke performance van de munt, dit van elkaar losstaat. We sluiten een verdere dalende trend van de CRO-token niet uit over een langere periode en zijn al langer negatief op deze cryptomunt.]

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.