Navigation

Stablecoins: wetgevers VS kunnen het niet eens worden

Wetgevers in het Amerikaanse Huis kunnen het niet eens worden over wetgeving voor stablecoins. Dit blijkt uit informatie van afgelopen vrijdag. Voorzitter Patrick McHenry wees met de vinger naar de starheid van het Witte Huis, terwijl de senior Democraat, Maxine Waters, zei dat McHenry de onderhandelingen beëindigde.

Onlangs werden drie crypto-gerelateerde wetsvoorstellen in het Huis geïntroduceerd, maar het wetsvoorstel voor stablecoins stuitte op uitdagingen.

Waters uitte bezorgdheid over het wetsvoorstel dat een race naar de bodem zou bevorderen met meerdere licenties en dat er gebrek was aan toezicht van de Federal Reserve en bepalingen over diversiteit en inclusie. De Federal Reserve en het Amerikaanse ministerie van Financiën steunen het huidige wetsvoorstel niet.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.