Navigation

Crypto: flink onderuit - ETF - geen overtuiging - altcoins - Binance

De koers van Bitcoin en de rest van de crypto-markt staan onder druk. Deze daling volgt op een recente overwinning in de rechtszaal voor Grayscale. De daling bevestigt opnieuw dat de cryptomarkt zich binnen haar range sinds juni vorig jaar bevindt en daar niet uitkomt.


Voor de altcoins blijven we sowieso bearish op dit moment. Ook al laten ze zo nu en dan een stijging zien. Dit is meestal niks anders dan een dead cat bounce op emotie en verkeerde informatie,

De koers van Bitcoin: daling opvallend na optimisme ETF's

Bitcoin heeft wel een voorproefje laten zien van wat er kan gebeuren als de langverwachte Bitcoin ETF's worden goedgekeurd. Maar de huidige daling doet twijfels rijzen over de geldigheid van die veronderstelling.


Wat we bedoelen is dat in de afgelopen 48 uur de ene na de andere insider heeft gesuggereerd dat de spot Bitcoin ETF's mogelijk dit jaar al daadwerkelijk wordt goedgekeurd. Echter, ondanks deze overtuiging, ondervindt de cryptomarkt, inclusief Bitcoin, een daling.

De dip op dit moment: Binance

Terug naar de dip van dit moment, er is een mogelijkheid dat de daling in de crypto-prijzen te maken heeft met berichten op social media over Binance.
Deze berichten zijn echter al langer bekend en zijn eerder door The Wall Street Journal naar buiten gebracht, zoals te vinden in onze feed.

Bronnen stellen (of beter gezegd stelden reeds al) dat de recente aanklachten tegen Binance in verzegelde moties zware beschuldigingen bevatten. Dit zou mogelijk invloed kunnen hebben en een verdere "kill" voor altcoins kunnen zijn en uiteraard de BNB-token zelf. Maar zoals eerder vermeld, was dit op zich al bekend in de markt.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.