Navigation

Mastercard stopt met Binance: cryptobeurs en CZ zijn besmet

MasterCard en Binance $BNB zetten een punt achter hun samenwerking voor crypto-betaalkaarten in diverse landen, vanwege uitdagingen binnen de traditionele financiële sector.

Binance stopt met vier crypto-betaalkaartprogramma's in Argentinië, Brazilië, Colombia en Bahrein vanaf 22 september. Ook stopt Binance met crypto-betaalkaartdiensten in Latijns-Amerika en het Midden-Oosten, en biedt alternatieven zoals Binance Pay.

Stap niet opvallend: Binance en CZ zijn besmet

Binance heeft te maken met regelgevingsproblemen en veranderingen in partnerschappen. Hoewel het stoppen van de kaartendiensten waarschijnlijk weinig invloed zal hebben op het bedrijf Binance qua resultaten, kan het aanduiden dat MasterCard mogelijk de banden met Binance snel wil vergeten.

Naast rechtszaken tegen Binance is de verwachting dat er een arrestatiebevel door de Amerikanen wordt uitgebracht tegen de oprichter van Binance, CZ, vergelijkbaar met die tegen de oprichter van FTX, Sam Bakman-Fried.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.