Navigation

Dagafsluiting SCE Trader

Let op: Belangrijke cijfers die na 18.00 uur worden bekendgemaakt en die wij belangrijk vinden, worden meegenomen in de feed de dag erna.

  • De markten reageren morgen op de veiling van het 10-jarig schatkistpapier vanavond in de Verenigde Staten. Een zwakke veiling kan eventueel leiden tot een afremming van de stijging, terwijl een sterke veiling tot een nieuwe recordrally kan leiden, ook op de AEX-index.
  • Donderdag brengen verschillende bedrijven weer hun resultaten naar buiten, waaronder Unilever, Adyen en Sligo.
  • Sligo wordt als ondergewaardeerd beschouwd, terwijl Adyen niet wordt gekozen in tech en Unilever wordt geobserveerd vanaf de zijlijn.
  • Vandaag werden de cijfers van Melexis gepresenteerd, wat mogelijk aangeeft dat het dieptepunt is gepasseerd.
  • Morgen worden de cijfers van luxebedrijf Kering verwacht, wat invloed kan hebben op de koers van LVMH.
  • In de auto-industrie blijven geruchten over een fusie tussen Renault en Stellantis circuleren, wat gunstig kan zijn voor het Nederlandse beursgenoteerde beleggingsfonds Exor.
  • Vannacht wordt in China duidelijk hoe de Chinese overheid haar aandelenbeurs verder gaat ondersteunen, wat een positief effect kan hebben op onder meer Prosus en Sofina.
  • Bij de crypto-markten wordt morgen mogelijk toestemming verwacht voor Genesis om 1,4 miljard dollar aan GBTC (Bitcoin) te verkopen. Dit kan de koersen van crypto-markten beïnvloeden, afhankelijk van hoe de markt hierop reageert en of er direct daarna fysieke Bitcoin wordt gekocht.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.