Navigation

Dagafsluiting SCE Trader

[Als eerste even enkele mededelingen met betrekking tot onze feed. De belangrijkste bedrijfsresultaten worden morgen verwerkt ruim voor de opening van de Amerikaanse beurs. Het betreft de technologiereuzen Microsoft, Alphabet en AMD. Bij grote afwijkingen kunnen we mogelijk vanavond enkele hoofdpunten delen via X (voorheen Twitter).]

  • Na een ietwat rustige dag rekenen we morgen op veel activiteit vanwege de resultaten van bedrijven die nabeurs bekend worden gemaakt, vooral van verschillende techbedrijven.
  • Wij gaan morgen sowieso aandacht besteden aan Microsoft, Alphabet en AMD.
  • Aandelen en rentemarkten reageren ook op de rentebeslissing van de Fed, morgen vanavond. We rekenen erop dat dit de markten niet veel zal verstoren.
  • Gesproken over markten, hebben we aan de ene kant een beetje hoogtevrees, maar aan de andere kant zien we dat de geldstromen richting technologie onverminderd doorgaan.
  • Corbion heeft morgen een beleggersdag waar kunnen hints worden gegeven over de verkoop van bepaalde onderdelen. Wij doen niets met het aandeel.
  • Obligaties kijken uit naar de Fed, maar ook naar meer details van de Amerikaanse overheid over welke obligaties en welke looptijden geveild gaan worden. Dit na een vriendelijk funding rapport op maandag.
  • De toon in de obligatiemarkten is steeds beter.
  • Hoewel goud op dinsdag een rally liet zien, weten we niet of deze trend morgen wordt voortgezet. Wel zitten we op een stijging op de kans dat de rente wordt verlaagd wat voor een upsqueeze zou kunnen zorgen.
  • Bij crypto rekenen we niet zozeer op een duidelijke trend. Wel op selectieve vraag. Morgen gaan we weer kijken of we bij bepaalde munten gaan verzwaren of nieuwe munten aanschaffen. We willen juist een zijwaartse markt hiervoor gebruiken.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.