Navigation

DCIM: Omdia ziet marktwaarde van $6,3 miljard 2030 - Schneider - Vertiv

DCIM: Omdia ziet marktwaarde van $6,3 miljard 2030 - Schneider - Vertiv
pro

De nieuwste onderzoeksgegevens van Omdia tonen aan dat de markt voor Data Center Infrastructure Management (DCIM) zal groeien tot $6,3 miljard tegen 2030. DCIM-oplossingen, die infrastructuurapparatuur controleren en meten, worden steeds belangrijker voor organisaties die te maken hebben met stijgende arbeidskosten en energiekosten.

Enkele voorbeelden van bedrijven die actief zijn in de Data Center Infrastructure Management (DCIM) markt zijn:

  • Schneider Electric is een toonaangevend bedrijf dat een breed scala aan DCIM-oplossingen biedt, waaronder software voor energie-, koelings- en infrastructuurbeheer. Dit si ook ene goed aandeel.
  • Vertiv is een bedrijf dat gespecialiseerd is in kritieke infrastructuurtechnologie en DCIM-oplossingen levert voor energie-, koelings- en capaciteitsbeheer. Hier hebben we gisteren een artikel over geschreven.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Gerelateerd