Navigation

Deceuninck: CEO stapt op - financiële prognose 2023 - aan de zijlijn

Deceuninck: CEO stapt op - financiële prognose 2023 - aan de zijlijn

Deceuninck $DECB kondigt de beëindiging van de samenwerking met CEO Bruno Humblet aan, effectief eind februari 2024, vanwege verschillende visies op het strategisch plan van de groep. Wel worden de financiële prognose voor 2023, met groei in aangepaste EBITDA, bevestigd op basis van voorlopige informatie.

Het vertrek kan onrust veroorzaken. Dat het bedrijf op basis van voorlopige informatie de prognoses handhaaft, vinden we een zwakke statement. Immers, het woord "voorlopig" kan ook betekenen dat er straks alsnog onverwachte uitdagingen kunnen opduiken. We doen overigens niks met het aandeel.

De Raad van Bestuur start de zoektocht naar een nieuwe CEO. Tot die benoeming zal het dagelijks bestuur worden waargenomen door het executive management team onder leiding van Uitvoerend Voorzitter Francis Van Eeckhout.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.