Navigation

DELL: verhoogt outlook dankzij NVIDIA - opvallend na dip 6,4%

DELL: verhoogt outlook dankzij NVIDIA - opvallend na dip 6,4%

Dell $DELL heeft zijn jaarlijkse omzet- en winstverwachtingen verhoogd, gesteund door een toenemende vraag naar AI-servers met NVIDIA-technologie. Dit suggereert dat de markt mogelijk te negatief is over NVIDIA.

De cijfers, die woensdag werden gepresenteerd, werden onder een vergrootglas gelegd, en de koers daalde met 6,4% gisteren. Terwijl we long zitten in NVIDIA voor de lange termijn, beginnen we toch te overwegen om NVIDIA ook voor een rit op de korte termijn te kopen. Of vandaag al het juiste moment is, weten we niet zeker, mede omdat Wall Street maandag gesloten is.

Dell meldde een omzetstijging van 38% tot een recordhoogte van $11,65 miljard in het tweede kwartaal voor de infrastructuuroplossingen-groep, waarin AI-servers zijn opgenomen. Dell verwacht nu een jaaromzet van $95,5 miljard tot $98,5 miljard, een verhoging van de eerdere voorspelling van $93,5 miljard tot $97,5 miljard. Daarnaast wordt de gecorrigeerde winst per aandeel nu geschat op $7,80, met een marge van +/- 25 cent.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.