Navigation

Dieteren: een blik op de prijs gedreven actie van het aandeel - VWAP

Op 2 februari 2021 hebben we het besluit genomen om aandelen van D'Ieteren Group [Dieteren] $DIE aan te schaffen tegen een prijs van €72. (Zie ook onze database.)

Het aandeel bevindt zich momenteel in een opwaartse trend, hoewel deze trend af en toe hapert. Dit is duidelijk zichtbaar in de grafiek, waar diverse pieken en dalen te zien zijn, maar de algemene richting blijft stijgend.

De VWAP in de grafiek, weergegeven in het geel, benadrukt dat het aandeel over het algemeen aan waarde wint en kopers in controle zijn. De tweede steun wordt aangegeven door de witte lijn, ook een Volume Weighted Average Price (VWAP), die rond de €166 ligt. We verwachten dat deze niveaus zullen standhouden en dat het aandeel verder kan stijgen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.