Navigation

DipRip: Buy the Dip & Sell the Rip: Salesforce: Disney hack - vervolg op email abonnees

DipRip: Buy the Dip & Sell the Rip: Salesforce: Disney hack - vervolg op email abonnees

We hebben op donderdagavond, zoals aan abonnees gemeld via email, een actie uitgevoerd bij het onderdeel buy the dip and sell the rip (hier staat de uitleg). We hebben winst genomen in Salesforce $CRM, en ook meteen op een mooie trading buy die dus los staat van de DipRip portfolio.

Alle berichten van dit onderdeel zijn te vinden door te zoeken op 'diprip'. We willen weer benadrukken dat dit puur amusement is en dat de meeste beleggers geld verliezen met het korte termijn traden, oftewel dat gaat richting gokken. 

Salesforce: het aandeel en Disney hack

Het aandeel Salesforce is op donderdagavond met een kleine winst verkocht uit de DipRip, de Buy the Dip & Sell The Rip Portfolio. We hadden 10 aandelen op 261,5 dollar en het aandeel is eerder in juni opgenomen als trading buy op 241 dollar (staat dus los van DipRip).

Dus niet alleen hebben we met een kleine winst afscheid kunnen nemen van Salesforce in de DipRip Portfolio, ook hebben we de trading buy vanaf 241 dollar afgesloten in een mooie winst.

Het aandeel loopt tegen geen weerstand aan en Disney $DIS beëindigt dit jaar het gebruik van Slack, eigendom van Salesforce, als interne communicatietool na een hack. Dit schrijft The Wall Street Journal.

Misschien zijn we te voorzichtig, maar we kunnen met de vrijgekomen gelden ook zoeken naar misschien betere kansen. Tenslotte is Salesforce ook geen favoriet.

Stoppen Slack

CFO Hugh Johnston maakte het stoppen met Slack bekend na een hack waarbij meer dan een terabyte aan bedrijfsgegevens, waaronder 44 miljoen berichten, 18.800 spreadsheets en 13.000 PDF-bestanden, werd gelekt door de hackergroep Nullbulge. De gestolen data bevatte financiële en strategische informatie evenals persoonlijke gegevens van medewerkers en klanten.

Disney schakelt nu over naar geïntegreerde samenwerkingstools om de productiviteit te verhogen. Volgens Disney heeft het incident geen significante impact op de bedrijfsvoering of financiële prestaties.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.