Navigation

DipRip: Buy the Dip & Sell the Rip: winstnemen in Galapagos

DipRip: Buy the Dip & Sell the Rip: winstnemen in Galapagos

We gaan een actie uitvoeren bij het onderdeel buy the dip and sell the rip (hier staat de uitleg) en gaan onze winstveilig stellen Galapagos $GLPG.

We kochten 40 aandelen op 24,5 euro op 26 augustus (zie dit bericht). Nu zijn deze aandelen gestegen tot 27,3 euro. Misschien wordt er nog verder gestegen vanwege meer positief nieuws rond het aandeel, maar wij vinden het prima voor nu.

We willen weer benadrukken dat dit puur amusement is en dat de meeste beleggers geld verliezen met het korte termijn traden, oftewel dat gaat richting gokken.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.