Navigation

DSM-Firmenich: groen licht voor ingrediënten babyvoeding China - positief - afwachten aandeel

DSM-Firmenich $DSFIR heeft goedkeuring gekregen in China om twee ingrediënten toe te passen in de verrijking van babyvoeding. Hoewel dit zeker gunstig is, is het nog steeds te vroeg om iets te doen met deze aandelen naar onze mening.

Onderzoekers voorspellen dat de babyvoedingsmarkt in China naar verwachting tussen 2023 en 2028 zal groeien met een CAGR van 7,68%, resulterend in een marktvolume van 26,84 miljard USD in 2028.

Volgens onderzoekers bedroeg de wereldwijde babyvoedingsmarkt naar schatting ongeveer 83,92 miljard dollar in 2022 en wordt verwacht te groeien tot 155,32 miljard dollar tegen 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,4% tijdens de voorspellingsperiode van 2023 tot 2032.

De toegestane ingrediënten zijn 2'-fucosyllactose voor moedermelk en Glycare lacto-N-neotetraose, een suikercomplex voor de darmflora van jonge kinderen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.