Navigation

DSM-Firmenich: update strategie - instant view - haalbaar en bullish

Dit is een instant view. Een update volgt later.

DSM-Firmenich $DSFIR wil sneller groeien door te focussen op activiteiten met hoge marges in de segmenten Nutrition, Health en Beauty, en door innovatie. Dit blijkt uit de informatie vandaag vrijgegeven in een update. Wij zien de nieuwe visie als haalbaar en positief voor het aandeel. Straks komen we met een update.

Het bedrijf streeft naar 5-7% omzetgroei op de middellange termijn en een aangepaste EBITDA-marge van 22-23%. Enkele activiteiten met een jaarlijkse omzet van meer dan 600 miljoen euro krijgen minder prioriteit.

Het bedrijf wordt gereorganiseerd in drie complementaire onderdelen met duidelijke strategieën. DSM-Firmenich blijft investeren in wetenschap via biotech, microbioom, receptorbiologie en zintuigelijke wetenschappen, ondersteund door data-analyse en AI.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.