Navigation

DSM-Firmenich: nadert vorige top - kan het aandeel verder stijgen

DSM-Firmenich $DSFIR blijft het goed doen. Na een incidentele dip in juni heeft het aandeel de weg naar boven weer gevonden. Onlangs hield DSM haar beleggersdag waarbij de toekomstige strategie duidelijk werd gemaakt.

Het bedrijf stroomlijnt door onderdelen af te stoten, verandert haar structuur en tracht op deze manier tegelijkertijd ook haar balans te versterken.

We hebben eerder een trading buy positie ingenomen in het aandeel DSM op 99,50 euro. Dat was aan de late kant, omdat we het eerste deel van de rally gemist hadden.

We blijven momenteel positief omdat we verwachten dat de vooruitzichten op de langere termijn steeds beter worden nu de ommekeer zijn vruchten begint af te werpen.

Op de korte termijn toont de grafiek dat het aandeel zijn oude top heeft benaderd, wat mogelijk voor wat weerstand kan zorgen. Mocht het aandeel deze oude top doorbreken, dan bevindt DSM zich weer in het opwaartse trendkanaal dat zichtbaar is sinds oktober 2023.

Al met al zien wij nog geen reden om onze opwaartse positie in DSM te wijzigen. We rekenen dus op meer winsten.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.