Navigation

Duitsland: UniCredit en Kepler Cheuvreux Conference - 150 bedrijven aanwezig

De 23e Duitse Corporate Conference, georganiseerd door UniCredit en Kepler Cheuvreux, is maandag van start gegaan en loopt tot 17 januari. Het is een belangrijk platform waar institutionele investeerders van over de hele wereld samenkomen met ongeveer 150 genoteerde Duitse en Oostenrijkse bedrijven als deelnemers.

De bovenstaande lijst bevat bedrijven die vandaag informatie zullen uitwisselen, zowel in one-on-one's als in kleine groepssessies. Er zitten verschillende grote bedrijven tussen, zoals BMW, Adidas, Commerzbank, Porsche, Vonovia en bijvoorbeeld Zalando.

Door de timing is deze conferentie een uitstekende gelegenheid om vroeg in 2024 inzicht te krijgen in nieuwe trends en investeringsmogelijkheden. Door op deze link te klikken kom je bij de bedrijven die aanwezig zijn op de conferentie. Hoewel het niet zegen is of er echt nieuws uitkomt is dat ook niet geheel uit te sluiten.

23rd German Corporate Conference
Welcome to the 23rd German Corporate Conference (GCC), taking place from 15 – 17 January 2024 in Frankfurt.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.