Navigation

Herhaling: Crypto: Dusk en NPEX in partnerschap - bullish

[Dit bericht is op dinsdag in de feed geplaatst en wordt nu onbewerkt herhaald.]

Dusk en NPEX kondigen een strategisch partnerschap aan om de eerste beurs te lanceren die wordt aangedreven door Dusk DLT-technologie. Dit markeert een nieuwe standaard voor veiligheid, innovatie en efficiëntie in de financiële sector.

Met smart contracts biedt Dusk gebruikers directe toegang tot een breed scala aan beleggingsproducten, wat zorgt voor significante vooruitgang in markttoegankelijkheid en efficiëntie.

Reeds op een stijging van de DUSK-token

De samenwerking tussen Dusk en NPEX kan worden beschouwd als een belangrijke toepassing. DE DUSK-token, waar we eind december 2023 op een stijging zijn gegaan op ongeveer 20 dollarcent, heeft volgens ons nog veel groeipotentieel.

Deze samenwerking toont één van de mogelijkheden van Dusk aan, terwijl het ook voldoet aan regelgeving. Dit opent de deur naar nieuwe partnerschappen en kan leiden tot meer acceptatie van de DUSK-blockchain.

Dit is niet alleen goed nieuws voor beleggers, maar vooral gunstig omdat het de activiteiten op het netwerk kan laten toenemen. Dit is dan geen speculatieve vraag meer, maar daadwerkelijk tractie door de toepassingen die Dusk biedt.

Dusk als de exclusieve applicatiemanager voor NPEX

Het partnerschap tussen NPEX en Dusk kan de relatie van investeerders met portfoliobedrijven verbeteren door investeerders de mogelijkheid te bieden gemakkelijker te stemmen, dividenden te ontvangen of te investeren in fracties.

Dusk zal optreden als de exclusieve applicatiemanager voor NPEX en zal nieuwe functionaliteiten ontwikkelen om te voldoen aan veranderende behoeften.

Samen bereiden NPEX en Dusk een aanvraag voor het EU DLT Pilot Regime voor, wat een tijdelijke pilotregeling is voor marktinfrastructuren die handel en afwikkeling via DLT regelt. Dit is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen beide partijen en markeert een belangrijke stap naar de toekomst van veilige, transparante en efficiënte transactie-uitvoering.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.