Navigation

Crypto: Dusk hoger - behoort tot betere protocollen

Crypto: Dusk hoger - behoort tot betere protocollen

De koers van de DUSK-token is verder gestegen. We blijven optimistisch over Dusk en beschouwen het zelfs als één van de meest ondergewaardeerde crypto-projecten.

Dusk biedt een combinatie van geavanceerde on-chain privacytechnologieën met hoogwaardige activa op institutioneel niveau. Hierdoor kunnen verschillende soorten "echte activa" op de blockchain worden gebracht, terwijl de privacy van gebruikers wordt gewaarborgd.

Een reden voor de verdere stijging van Dusk is de aankomende crypto wetgeving in de Europese Unie. Hoewel deze wetten in grote lijnen al bekend zijn, is het vooral belangrijk op te merken dat crypto protocollen met ingebouwde regelgeving, zoals Dusk, hier sterk van kunnen profiteren.

Onlangs kondigde Dusk Protocol een samenwerking aan met NPEX. Dit is een belangrijke use case en kan in de toekomst van grote toegevoegde waarde zijn.

Bij Dusk komen on-chain privacy door middel van ZKP's samen met assets op institutioneel niveau om allerlei verschillende RWAs (Real World Assets) on-chain te brengen terwijl het toch privacyvriendelijk blijft.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.