Navigation

Herhaling: Dusk: permanent testnet Nocturne live - serieus protocol - bullish

[Dit bericht is op dinsdag in de feed geplaatst en wordt nu onbewerkt herhaald.]

The Nocturne van Dusk Protocol [Dusk], het permanente testnet, is live gegaan en klaar voor gebruik. Deze ontwikkeling is een belangrijke mijlpaal voor Dusk Protocol, een blockchain-project dat tot doel heeft privacyfuncties te bieden en de onboarding van real-world assets (RWA) op de blockchain te vergemakkelijken.

Het live gaan van Nocturne heeft een positieve invloed op de DUSK-token, die nog steeds relatief goedkoop is met een totale marketcap van 288 miljoen dollar. We verwachten dat de munt geleidelijk in waarde kan stijgen nu de lancering van het mainnet langzaam dichterbij komt, wat van belang is voor de blockchain-toepassingen. Met een succesvolle lancering later van het mainnet zouden we aanzienlijke aandacht kunnen verwachten, wat de vraag naar de DUSK-token verder kan stimuleren.

Dusk Protocol is een blockchain-platform dat is ontworpen om privacybehoudende smart contracts en gedecentraliseerde financiële (DeFi) toepassingen mogelijk te maken. Het maakt gebruik van zero-knowledge proofs en andere privacy-versterkende technologieën om vertrouwelijke transacties te waarborgen, terwijl transparantie en naleving van regelgevende vereisten worden gehandhaafd.

De lancering van het testnet stelt ontwikkelaars en gebruikers in staat om te interageren met het protocol in een realistische omgeving, waarbij de functionaliteiten worden getest en mogelijke problemen worden geïdentificeerd voordat de mainnet-release plaatsvindt.

Met het testnet live is Dusk Protocol een stap dichter bij de lancering van zijn mainnet, waar de volledige functionaliteit van het protocol beschikbaar zal zijn voor gebruikers.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.