Navigation

Ebusco: plaatsing accu kan probleem vormen bij koude - Qbuzz - visie

De kou kan volgens ons een aanzienlijke constructie- en ontwerpfout bij de bussen van Ebusco $EBUS aan het licht brengen. Hoewel we nog verder onderzoek moeten doen kan het feit dat het complete accupakket van de Ebusco-bussen zich onder de bus bevindt, in plaats van bovenop zoals bij andere bussen-bouwers, leiden tot een minder goede werking als het koud is.

In koude weersomstandigheden kan de accu ons inziens hierdoor sneller leeglopen dan als deze bovenop de bus zit, wat resulteert in onvoldoende batterijvermogen om te kunnen rijden.

Op maandag moest Qbuzz enkele bussen vervangen omdat de accu sneller dan normaal leegliep door de kou. Ook moest een deel van de bussen langer dan normaal opladen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.