Navigation

Ebusco: aandeelhouder de pineut - als verwacht - in vroeg stadium over geschreven

De aandeelhouder van Ebusco $EBUS is de pineut. Al geruime tijd geleden hebben we hiervoor gewaarschuwd: een mogelijke ondergang van Ebusco in zijn huidige vorm. Ebusco heeft Christian Schreyer voorgedragen als nieuwe CEO en na een dappere poging van dit fascinerende bedrijf komt het einde in zicht.

Dit was al veel eerder duidelijk, zoals ook te vinden is in de artikelen op de website door op de tags 'ebus' of 'ebusco' te zoeken.Het zou niet verbazen als er een herstructurering of doorstart komt waarbij de huidige aandelen waardeloos worden. Dit zien we zelfs als het meest waarschijnlijke scenario, nadat al langer het idee is dat het bedrijf het niet zelfstandig gaat redden.

Schreyer, die een lange staat van dienst heeft in de sector, zal waarschijnlijk proberen een koper te vinden voor het bedrijf, wat heel misschien kan leiden tot een overname tegen een discount en waar de aandeelhouder weinig aan heeft.

Ook kan er een enorme emissie van aandelen komen, hoewel de operationele situatie hierdoor niet zal verbeteren en ook niet echt logisch lijkt. Tenzij er eerst een grote emissie komt en met dat geld de boel wordt gemoderniseerd om het dan door te verkopen. Maar ook dan zal de huidige aandeelhouder de sigaar zijn.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.