Navigation

Herhaling: Ebusco: zet dramatische koersval voort - al voor gewaarschuwd

[Dit bericht is op dinsdag in de feed geplaatst en wordt nu onbewerkt herhaald.]

De koers van Ebusco $EBUS is opnieuw lager en is nu afgezakt tot ongeveer 88 cent. De koersval van de laatste tijd is dramatisch. Zoals al vaker geschreven (zie de database), hoewel we het een heel sympathiek en fascinerend bedrijf vinden, zeggen we al langer dat Ebusco mogelijkerwijs het niet gaat redden. Het aandeel is bij wijze van spreken niks waard.

Als we nu naar het koerspatroon kijken, dan denken we of dat er een enorme emissie aankomt, of dat het voor een habbekrats door iemand wordt overgenomen, dus lager dan de huidige prijs, of dat er een hele grote sanering (doorstart) gaat plaatsvinden. Maar in ieder geval, zelfs nu blijven we weg uit Ebusco. We hebben er vaker over geschreven en dat is te vinden op onze website.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.