Navigation

Ebusco: Morelissen benoemd als commercieel directeur - wegblijven aandeel

Ebusco $EBUS heeft Erland Morelissen benoemd als commercieel directeur. Morelissen, met ervaring bij Volvo Groep en Van Hool, zal de commerciële strategie leiden.

Deze benoeming maakt deel uit van een herstructurering van het Executive Team van Ebusco, waarbij in totaal zes nieuwe leden zijn aangesteld. Met de komst van Morelissen is deze herstructurering nu afgerond.

Wat betreft het aandeel Ebusco, blijven we weg uit dit aandeel. De overige order inflow is zwak, de balans is zwak en de productie is niet op orde. Zie ook eerdere artikelen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.