Navigation

Ebusco: 9% hoger na melden grootste order ooit - te weinig

Ebusco $EBUS, fabrikant van elektrische bussen, heeft binnen zijn raamcontract met Deutsche Bahn de grootste order tot nu toe binnengehaald. De nieuwe order betreft de levering van 25 elektrische bussen van het model 2.2, die bestemd zijn voor de regio Speyer. Met deze toevoeging komt het totale aantal bussen dat Ebusco aan Deutsche Bahn levert op 140.

Hoewel de aandelen van Ebusco na de aankondiging van deze order met 9% stegen, is de waarde van deze order nog steeds te klein om een significante impact te hebben op de totale waarde van het bedrijf. Hierdoor blijven de aandelen van Ebusco een onzeker iets. Wij blijven weg. Zie ook onze database voor de uitleg waarom deze order te weinig is.

De oorspronkelijke overeenkomst tussen Ebusco en Deutsche Bahn werd ondertekend in april 2022 en werd verlengd in oktober 2023. Deze verlenging betekent dat Ebusco de hoofdleverancier blijft van elektrische bussen van 12- en 18-meter voor Deutsche Bahn tot eind 2026.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.