Navigation

Crypto: Eigen Labs lanceert initiatief $15 mrd - sluit VS en China uit van Airdrop

Eigen Labs is in het nieuws binnen de cryptowereld met zijn ambitieuze nieuwe project EigenLayer, dat al $165 miljoen aan financiering heeft veiliggesteld van grote investeerders, waaronder a16z Crypto. De waardering van het project is gestegen tot een indrukwekkende $15 miljard, wat de aanzienlijke interesse en potentiële inzet benadrukt.

EigenLayer staat op het punt zijn EIGEN-token te distribueren via een airdrop die deze vrijdag begint, een strategie die bedoeld is om de gebruikersbasis snel uit te breiden. Opmerkelijk is dat het de airdrop deelname vanuit de VS en China uitsluit, een stap die discussies in de crypto-gemeenschap heeft aangewakkerd over regelgevende landschappen en marktstrategieën.

De aantrekkingskracht van EigenLayer ligt niet alleen in de innovatieve technologie, maar ook in het beloningssysteem voor vroege adoptanten. Gebruikers die vanaf de vroege stadia betrokken zijn, zullen tokens ontvangen via een puntensysteem, wat deelname en investering in de groei van het platform stimuleert.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Gerelateerd

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.