Navigation

EU: batterijplannen stuit op uitdagingen - China & Amerika - Volkswagen - Mercedes

Tijdens een recente conferentie in Stuttgart, Duitsland, benadrukte Sebastian Wolf, de operationeel directeur van Volkswagen AG's PowerCo-batterijafdeling, de dringende noodzaak voor een verandering in de denkwijze binnen Europese bedrijven.

Sebastian Wolf merkte op: "Als Europees bedrijf moeten we onze denkwijze veranderen. We gaan van leraren naar leerlingen, omdat we een aanzienlijke achterstand in ervaring moeten inhalen."
Deze opmerking onderstreept de groeiende uitdagingen waarmee Europa wordt geconfronteerd bij het opschalen van de batterijproductie.

De strijd om de productie in Europa uit te breiden is veelzijdig. Een belangrijke belemmering is de moeilijkheid om toegang te krijgen tot subsidies van de Europese Unie, die verstrikt zijn in bureaucratische processen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.