Navigation

Envipco: morgen met cijfers - veelbelovende toekomst - het aandeel en meer

Morgen komt Envipco $EVI met de financiële resultaten naar buiten. Wij hebben op dit moment een stijgingspositie in het aandeel, waarbij de nadruk ligt op high risk. We zijn laat op een stijging, maar we geloven dat Envipco in de komende jaren positief kan verrassen.

Hoe de resultaten morgen worden, moet nog blijken. Er zijn een aantal ontwikkelingen rond Envipco die positief beoordeeld kunnen worden. Bijvoorbeeld, de Europese doelstelling om 90% van de plastic flessen en blikjes te recyclen kan leiden tot een toenemende vraag naar de machines van Envipco.

De aankoop van Envipco past in onze strategie om te investeren in innovatieve en duurzame technologieën en bedrijven met een dominante marktpositie in een groeiende markt.

Envipco's geavanceerde RVM-technologie heeft een voorsprong in de groeiende markt voor recyclingoplossingen. Bovendien kunnen ze door hun sterke voetafdruk in Europa en een begin in de VS het marktaandeel vergroten.

Introductie van Envipco

Envipco ($ENVI), een toonaangevend bedrijf in de recyclingindustrie, heeft de afgelopen jaren indrukwekkende groei en innovatie laten zien. Met hun geavanceerde Reverse Vending Machines (RVM's) en sterke marktpositie in verschillende landen heeft Envipco zich bewezen als een pionier in duurzame technologieën.

Inzichten van CEO Simon Bolton

In een interview in maart met ABM Financial News deelde CEO Simon Bolton zijn visie op de groeikansen voor Envipco. Hij noemde Spanje, Frankrijk, Nederland, het VK en Scandinavië als sleutelmarkten. Ondanks concurrentie in Duitsland ziet Bolton kansen door de milieuvoordelen van Envipco's machines.

Wetgeving en Marktuitbreiding

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.