Navigation

Envipco: een blik op het bedrijf - 90% plastic flessen en blikjes recyclen

Envipco: een blik op het bedrijf - 90% plastic flessen en blikjes recyclen
pro

Envipco $ENVI, een toonaangevend bedrijf in de recyclingindustrie, heeft de afgelopen jaren indrukwekkende groei en innovatie laten zien. Met hun geavanceerde Reverse Vending Machines (RVM's) en sterke marktpositie in verschillende landen heeft Envipco zich bewezen als een pionier in duurzame technologieën.

In dit artikel gaan we in op de positie van Envipco. We kijken terug naar een presentatie in januari van dit jaar en besteden aandacht aan Europese wetgeving, wat in het voordeel is van dit bedrijf.

Recentelijk hebben wij dit veelbelovende aandeel gekocht, wat een strategische zet is om een positie te hebben in de "nieuwe" recyclingmarkt en te profiteren van de groeiende vraag naar milieuvriendelijke oplossingen.

Belangrijke gebeurtenissen (2021-2024)

2021: In januari voerde het een succesvolle privéplaatsing van €8,1 miljoen uit. In februari bereikte het bedrijf een schikking in een rechtszaak in Duitsland.

Juni markeerde de modernisering van de statiegeldwet in Connecticut, waarbij Envipco een belangrijke rol speelde. In oktober werd Envipco de voorkeursleverancier van technologie voor de Oregon Beverage Recycling Cooperative (OBRC).

In november won het bedrijf een contract om RVM's te leveren voor het DRS-programma van Malta.

2022: In februari won Envipco grote contracten met een belangrijke Amerikaanse retailer. In mei opende het bedrijf een nieuwe Europese productiefaciliteit in Roemenië.

In november toonden de kwartaalresultaten een sterke groei en nieuwe handelsmeldingen.

2023: In de eerste drie maanden van 2023 breidde Envipco zijn contracten en markten verder uit in de VS en Europa. Van april tot juni bereidde het bedrijf zich voor op nieuwe wetgeving en recyclinginitiatieven in verschillende staten en landen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.