Navigation

Envipco: ziet sterk groei - visie op het aandeel en meer

Envipco: ziet sterk groei - visie op het aandeel en meer
pro

Envipco $ENVI heeft in het tweede kwartaal van 2024 sterke financiële resultaten gepresenteerd, wat een voortzetting is van de positieve trends die het bedrijf al enige tijd vertoont.

De groepsomzet steeg met 61% op jaarbasis tot €26,6 miljoen, voornamelijk gedreven door een aanzienlijke groei in Europa, waar de omzet met 106% toenam tot €17,3 miljoen.

Ook in Noord-Amerika zag Envipco een omzetstijging van 14% tot €9,3 miljoen. De brutomarge kwam uit op 35,6%, wat een toename is ten opzichte van het voorgaande jaar, en de EBITDA bedroeg €2,6 miljoen met een marge van 9,6%.

Visie op het aandeel

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.