Navigation

ePlus: ruim boven instap - de volgende free ride

ePlus $PLUS, genoteerd in New York, is een technologie-oplossingen-bedrijf dat een breed scala aan diensten aanbiedt om organisaties te helpen bij het ontwerpen, implementeren en beheren van hun technologie-infrastructuren. Opgericht in 1990, richt het bedrijf zich op het leveren van uitgebreide oplossingen op het gebied van cloud computing, datacenters, cyberbeveiliging, netwerken en digitale transformatie.

We schrijven er niet vaak over, maar we hebben in mei 2023 het aandeel voor $50,10 aangeschaft van de kansen in AI. Sindsdien heeft het een mooie stijging doorgemaakt en hebben we eerder aangegeven om de positie te reduceren.

Hoewel we weinig aandacht besteden aan ePlus, willen we toch blijven zitten, nu ook vanwege haar rol in cyberbeveiliging. We willen echter een minimaal risico lopen en daarom bouwen we een stop in rond de $68. Hiermee creëren we opnieuw een 'free ride'.

ePlus biedt professionele diensten, waaronder consultancy, projectmanagement en IT-infrastructuurbeoordelingen. Ze bieden ook beveiligingsdiensten die zijn ontworpen om te beschermen tegen cyberdreigingen en om de soepele werking van bedrijfsystemen te waarborgen.

Het bedrijf bedient diverse sectoren, waaronder de gezondheidszorg, onderwijs, overheid en commerciële ondernemingen. Met een aanwezigheid op meer dan 40 locaties wereldwijd, heeft ePlus een aanzienlijke voetafdruk in de VS, Europa en de regio Azië-Pacific, waardoor ze wereldwijd klanten kunnen ondersteunen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Gerelateerd

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.