Navigation

Crypto: dip misschien "eendagsvlieg met bad hair day" - BTH - ETH

Op de cryptomarkt is te zien dat er in de vroege Europese handel aanzienlijk wordt gekocht. De koers van Bitcoin en Ethereum laten wederom een stijgende lijn zien. Ook de altcoins trekken aan.

Eendagsvlieg met een bad hair day

Dit betekent dat het mogelijk is dat de dip die we gisteren zagen een "ééndagsvlieg met een bad hair day" kan zijn. Wel willen we blijven opmerken dat de leentarieven zo hoog zijn dat dit op een gegeven moment ook tot een flash crash kan leiden. De nadruk ligt er dan op dat dit een eenmalige grote dip is die de opgaande trend niet hoeft te verstoren. En wanneer dat zal gebeuren is ook niet duidelijk.

De stijging die we nu zien in Europa, daar moet natuurlijk nog wel aan worden toegevoegd dat de Amerikanen er hetzelfde over moeten denken vanmiddag. Gebeurt dat, dan is het duidelijk dat een eventuele grotere dip wordt uitgesteld en dat eerst weer verder naar boven wordt gekeken.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.