Navigation

Crypto: UBS HK lanceert een tokenized investment warrant-product op Ethereum


UBS HK heeft aangekondigd dat het een tokenized investment warrant-product op Ethereum zal lanceren Dit product stelt beleggers in staat om te investeren in warrants die zijn gekoppeld aan onderliggende activa, zoals aandelen, via het Ethereum-blockchainnetwerk.

Deze benadering opent nieuwe mogelijkheden voor efficiënte en transparante handel, evenals wereldwijde toegang tot financiële markten. Het tokenized investment warrant-product van UBS HK biedt beleggers de mogelijkheid om te profiteren van de voordelen van blockchain-technologie, waaronder directe verhandelbaarheid, realtime settlement en verbeterde liquiditeit. Dit initiatief markeert een verdere stap in de adoptie van blockchain en tokenization in de traditionele financiële sector.

Door gebruik te maken van tokenization, wordt het mogelijk om traditionele financiële instrumenten, zoals warrants, om te zetten in digitale activa die kunnen worden verhandeld op blockchain-platforms.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.